Rong Quan  Dao
 

Rongquandao tillhör inte medicin.
I kulturen Rongquandao, är tillfälliga bristen, låg energistatus, dåligt humör, även orimlig livsstil, som skapa problem för immunförsvaret. Kärnan i Rongquandao-teknologin är att aktivera immunförsvaret, främja snabb reparation av kroppen för att uppnå god hälsa. Många med kroniska problem har upplevt en avsevärd förbättring av sin hälsa genom att utöva Rongquandao. Vissa med medicinskt irreversibla problem har också upplevt en förbättring. 

Finns det några biverkningar av att träna Rongquandao?
Kännetecken för Rongquandao är att det är enkelt, säkert, snabbt och effektivt. Utövarna behöver inte tur, andning, meditation eller vägledning. De kan bara anpassa sin immunfunktion i naturen och friheten, inse kroppens självreparation och själv-läkning, och främja övergripande fysisk och mental hälsa. Därför finns det inga biverkningar att träna Rongquandao.

Vilka är fördelarna med att lära sig Rongquandao?
Genom att anpassa människors fysiska och mentala energi aktiverar Rongquandao snabbt kroppens immunfunktion, främjar cellreparation och regenerering och gör det möjligt för utövarna att uppnå hälsosam anpassning, självläkning av kroniska sjukdomar och föryngring.
Samtidigt är Rongquandao en helt ny attityd till livet. Den kan bryta det tidigare restriktiva sättet att tänka och expandera sinnet, så att utövarna mentalitet kan bibehållas i ett tillstånd av frid, glädje och tolerans under lång tid. Denna positiva attityd bildandet av en mentalitet kan främja utövarna att förbättra olika mellanmänskliga relationer, inklusive man-hustru-relationer, förälder-barn-relationer, överordnade-underordnade relationer och väna relationer... Det kommer att medföra positiva förändringar och effekter på utövarna. karriärer, ekonomi och familjer.

Hur lång tid tar det att lära sig Rongquandao för att det skall fungera?

Effekten av att lära sig Rongquandao varierar från person till person, beroende på hur mycket varje person tror och hur öppen de är.

Varför känns min kropp obekväm efter att ha tränat under en period? Eller förvärrar det de ursprungliga symptomen?   

Rongquandao kan aktivera kroppens immunfunktion. När vi övar under en tid kommer kroppen att få vissa anpassnings reaktioner. Traditionell kinesisk medicin kallar det för "Förbättrings reaktionen." Under processen kommer det oundvikligen att finnas olika anpassningsreaktioner. Anpassningsreaktionen är att den ursprungliga balansen i människokroppen störs, och ett fenomen med återanpassning till en hälsosam balans är att det mänskliga immunförsvaret aktiveras, de mänskliga organens funktioner återställs, organens arbetsintensitet ökas, och stridsförmågan förbättras.


Feis Resa "från sjuk till frisk" Del 1
Fei problem startade våren 2020 då fick problem med axlar och nacke, till slut kunde hon inte lyfta en mobiltelefon.
I Augusti 2020 under Covid-19 pandemi, börjat hon med kraftiga smärtor runtomkring höger arm och axel över 4 veckor, mycket svårt att röra höger arm, kan inte ligga på rygg eller sida, kan inte sitta/stå/ligga över 20 min. Mycket sömnpåverkat och fått kraftiga tröttheten.
Ingen effekt med Anti-inflammatorisk tablett, Naprapat och Kiropraktik behandlingen. Blivit introducerat till Dr Li (MD, PhD) som är akupunktör i Stockholm för vidare behandlingen med kinesisk medicinsk behandlingen mot kraftiga smärtor.
Hon har uttalat förbättrats på smärtor och funktioner efter intensiva behandlingen på kliniken dagligen flera veckor. Tyvärr har hon successivt fått samma besvär på vänster arm/axel, bedömt frusen skulderblad igen och rekommenderats få operation av ortopedisk specialist, vilken var rätt.
Smärtorna blivit komplicerat och mycket svårt behandlat under perioden eftersom hon även utvecklat huvudvärk, kraftigt stelhet/spänning och värk i nacke och toraxrygg och domning i händer. Hon bedömt halsrygg diskbråck och stenos efter MR undersökning, behöver opereras enligt ryggkirurgen.
På grund av ovanstående nytt kommit besväret, orsakar hennes högt blodtryck och kraftiga hjärtklappning. Under undersökningen på hjärta har hon noterats lungor knöl som misstänkt lungor cancer efter DT undersökning på Torax.
Har Feis allmäntillstånd blivit mycket sämre efter och sedan utvecklat måttligt  ångest panikattack och depression, har hon besökt 4 gånger akuten och många gånger på vårdcentral för hjälp. Smärtorna och besvären är svåra att behandla.
Behandlingen tagit mycket lång tid (1,5 år) på Dr Li klinik med akupunktur mot ovanstående många sjukdomar samtidigt. Eftersom hon tackar nej till bägge operationen mot axel inflammation och halsrygg stenos, dessutom  ingen effekt från Spine Center rehab 3 månader, där fick svullnad och artros i knä.
Morfin ger korttid effekt vid sömn. Vid 2 år regelbunden behandlingen hos Dr Li, har hon successivt förbättrat och återhämtat långsamt till ca 70 %, kan hon börja jobba 25% i sist perioden. Men ovanstående symptomet/sjukdomar kvarstår och kan inte försvinna helt.
Behandlingen fortsatte hos Dr Li, då det inte finns någon effektiv rehab träning, varken kroppsligt eller mental, samtidigt är det viktigt att hålla Feis själv förtroende vid liv.


Feis Resa "från sjuk till frisk" Del 2
För Fei är livet riktigt dystert. Hon känner att ödet är så orättvist! Utan hopp i sikte och allt oftare dyker tankar upp om att detta livet är värt att leva.
Vid den här tiden skickade min syster i Kina mig information om Rongquandao och sa att jag måste prova den.
För hennes syster var effekten av träning väldigt bra. Fei trodde helt och hållet på sin syster, men smärtan gjorde att hon hade svår att börja. Hon kunde inte stå, inte göra någonting, även att ligga ner var smärtsam. Hon klarade inte av att börja, utan ville vänta lite till! Och lite till! Och lite till!
"I den här situationen insåg jag att det fanns inget annat val, jag började att tänka på Rongquandao som en livlina kanske min enda livlina"
I började läste jag all information och sakta insåg jag. Om jag ville ha tillbaka mitt liv måste jag själv ta tag i situationen och börja träna! Ingen annan kommer att hjälpa mig att fixa mitt liv!!
Det fantastiska är, efter att bara lyssnat på Rongquandao kurser under två veckor, börjar jag att känna hopp. Min kropp reagerar och känns mer avslappnad, min rygg började kännas sval. Jag blev chockad och kände att jag måste börja träna Rongquandao grund träning. Under en period tränade jag upp till 7 gånger om dagen.
Efter fyra månaders träning, hade min kropp gått från ett liv som var värre än döden! Min kropp hade mirakellöst återhämtade sig nästan helt.
Efter 7 månaders träning visar en läkare kontroll att ena lungknöl försvunnit och den andra krympte till hälften. Knäsvullnaden har lagt sig helt. Axlarna och halskotorna är också helt fria och sköldkörtelindikatorerna har återgått helt till det normala.
Min sömn har gått från att vakna varannan timme till att nu kunna sova i 6-7 timmar oavbrutet. Kroppens energi fortsätter att förbättras, och den mentala energin växer också.
Genom lärande har relationen mellan man och hustru, och relationen mellan föräldrar och barn förbättrats avsevärt, och världen i hans ögon blir bättre och bättre. "Under de kommande dagarna kommer vi att engagera oss i att sprida Rongquandao i Sverige så att fler kan dra nytta av Rongquandao! Detta är också Rongquandaos uppdrag"!
Slutligen: Jag har stor tacksamhet till Dr Li som hjälpte mej att överlev all smärta under två år.
Jag har stor tacksam mot min syster som gav mej Rongquandao och livet tillbaka!
Tacksam till min man och min son för att allt.
Tacksam Rongquandao och grundare Panrui!
Tacksam alla som har hjälpt mig i livet!
Utan dessa personer hade jag fortsatt leva att leva i en smärtsam värld"